23 Mayıs 2010

vHome v3.63c S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

vHome v3.63c S60v3 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA


vHome S60 telefonunuzu ücretsiz olarak özelleştirebileceğiniz bir uygulamadır.Telefonunuzun ana bekleme ekranına büyük saat,başlangıç menüsü,hava durumu,haberler,google search,rehber,hızlı arama gibi özellikler ekleyebilir.

Özellikler:

Google,hava durumu,habeler,operatör logo yazısı değiştirme ,sağ ve sol tuşlar ile ayrı uygulamalara geçiş yapabilme özelliği vardır.

Hızlı Görev Geçişi: Kırmızı tuşu kullanarak çalışan programlar arasında geçiş yapılabilir,Opera Mini/Gmail gibi java uygulamar arasında bu sayede kolayca geçiş yapabilirsiniz.

Akıllı Arama: Akıllı arama sayesinde aradığınız programın içindeki harfleri sayı olarak girerek kısa bir şekilde uygulamaya ulaşabilirsiniz.

Başlat Menüsü: Uygulamalarınızı başka bir yol ile organize etmenizi sağlar,ana ekrana kolayca kısayol ekleyebilirsiniz.

MyFav: Sıkça kullandığınız ve aradığınız programların veya aradığınız kişilerin bir listesini yapar ve bunu size sunar.

vApps: 7 kategoriden oluşan bir program dükkanıdır,çok sayıda uygulama içerir,en iyi ücretsiz uygulamarı bir arada toplayan bir servistir,hepsi test edilmiş uygulamarı tek bir tıklama ile telefonunuza indirerek kullanabilmenizi sağlar.

Yeni Uygulama Uyarısı: Telefonunuza eğer yeni bir uygulama yüklerseniz yükledikten sonra uygulamayı çalıştırmak istediğinizi soran bir seçenektir.

Web Dizini: Web tarayıcısını açtığınız zaman tüm popüler ve faydalı sitelerin bulundu bir sayfa gösterimi yapar.

Tuş Kilidi:Tuş kilidini devreye geçirmek sadece iki admınızı alacaktır.

Bağlantı: vHome hava durumu ve haberleri her saat güncelleme özelliğine sahiptir.



0 yorum:

Yorum Gönder